Vi flytter....Helt siden 1994, snart 30år, har vi hatt vår stoffbutikk sentralt plassert i Oslo sentrum. Her i en sidegate, mellom Gunerius kjøpesenter og Oslo City, har vi vært et kjent sted for byens stoffelskere, syersker, designere, skreddere, eventarrangører, og alle andre kreative sjeler som har behov for tekstiler og tilbehør. 


Dette området i sentrum har gjennomgått mange endringer siden vi startet opp her i 1994. Nå har tiden kommet for vår bygård. Vi har nå fått nye gårdeiere, som har planer om å utvikle denne bygården for fremtiden. Bygården skal i gjennom omfattende restaurering- og vedlikeholdsarbeid. Vi er derfor nødt til å flytte ut av disse lokalene. 


Sommeren 2023 flytter vi inn i nye lokaler... Heldigvis flytter vi ikke langt. Vi flytter nemlig inn i lokalene som ble brukt som vår Outlet (som ligger vegg-i-vegg med vår butikk), inn i nabolokalene i samme gate tilhørende nabogården. Vi flytter inn i lyse og flotte lokaler, rett under Thon Hotell Terminus. Her vil du fortsatt finne der vi er kjent for; vårt store utvalg til gode priser. 


Og vi trenger din hjelp. Det er tungt å flytte flere tusen kilometer med stoffer. Vi har ikke plass til alt i de nye lokalene. Vi kommer derfor til å ha mange salg i perioden fremover. Så følg med på våre hjemmesider... 


Velkommen til oss. Du finner oss i Lybekkergata i Oslo sentrum, både før og etter flytting :)

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in