I 35 år har vi forsynt hovedstaden med metervare og sytilbehør i alle farger og fasonger. Fortsatt har vi kunder som har fulgt oss gjennom hele denne reisen. Vi er ydmyke og takker for tilliten fra kunder over hele landet Her er hvordan det hele startet:  

1984. Det startet i det små. I en liten gate ved siden av hovedbrannstasjonen i det som den gang het Henrik Ibsensgate i Oslo. Ekteparet Sheikh hadde spart opp til å starte sin første tekstilbutikk. Hun forlot sitt arbeid i det norske helsevesenet og han sitt arbeid i dagligvarebransjen. Rainbow Fashion het butikken den gangen, og inneholdt barneklær, gensere, bukser, smykker – og en hylle med stoffer!

 

1989. Med byggingen av Ring 1 og Ibsentunnelen ble gaten mye mer trafikkert og vi måtte se oss om nye lokaler. Valget falt på et lokale i Grønlandsleiret, en nedlagt jernvarehandel på Grønland i Oslo. Denne gangen besto varesortimentet kun av smykker, stoffer og sytilbehør.

 

1994. Årene gikk og stoffsalget økte. Ekteparet bestemte seg for å åpne nok en butikk. Denne gangen litt mer sentralt, nemlig Storgata i Oslo. Det ble opprettet et nytt selskap, nå som AS og den fikk navnet Rainbow Tekstil. Nå kun stoffer og sytilbehør.

 

I 1999 overtok den eldste datteren virksomheten som nå heter Rainbow Fashion på Grønland. Virksomheten ble drevet videre som to selvstendige selskaper, men med et samarbeid på import av stoffer.

 

 

2005. Dette året ble eldste sønnen også med i virksomheten. Han forlot sin ingeniørkarriere og overtok etter hvert den daglige driften. Vi begynte direkteimport av stoffer fra produsenter og grossister i nesten alle verdenshjørner og begynte samtidig å selge engros til designere, klesprodusenter og andre stoffbutikker rundt om i landet.

 

2016. Vi var tidlig på nett, allerede i 2005, men først i 2016 lanserte vi vår nye nettbutikk og fikk raskt daglige bestillinger fra kunder rundt om i landet.

 

2019. I år har vi fokusert på stoffer og tilbehør til festdrakter og bunad, samt åpnet opp netthandelen for europeiske kunder.

  

 


Sammenligne 0

Din handlekurv er tom

To be determined Frakt
kr 0.00 Herav mva
kr 0.00 Totalt

Prisene er inkl. mva

Fortsett til kassen